CONSULTEN

Consulten

 

Je kindje dichtbij en blij, wij helpen je op weg om lang en gelukkig te dragen. Met de juiste start ben je meteen goed op weg. Dragen kan je leren, maar bovenal moet je het gewoon veel doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Draagzolder wil mensen graag ondersteunen bij de zoektocht naar een passende drager en laten zien dat iedereen kan dragen. Te vaak wordt ergonomisch dragen nog gezien als iets dat hoort te passen binnen een alternatieve kijk op opvoeding, maar dragen is zinvol en praktisch voor iedereen met jonge kinderen! Probeer het gewoon eens uit en laat je verrassen.

Je wil straks je baby gaan dragen, maar weet niet waar te beginnen? Je draagt reeds, maar voelt je niet goed bij je huidige drager of knoopwijze? Je bent toe aan een nieuwe draagwijze en wil hiervoor wat extra ondersteuning?

Wat je draagprobleem ook is: boek een consult bij Draagzolder en we zoeken samen een gepaste oplossing. Wij houden onze ecologische voetafdruk laag: dus wij bakfietsen graag naar je toe als je binnen een straal van 10 kilometer woont! Natuurlijk kunnen consulten ook steeds doorgaan bij Draagzolder zelf: daar is alle info, doeken en dragers steeds bij de hand, vergezeld van een tas koffie, thee of een verfrissend glaasje water/fruitsap!