Dragen tips en kliks

Praktisch en dichtbij. Kindjes die gedragen worden in doeken of dragers huilen minder, slapen beter en ontwikkelen zich beter. Gelukkig herontdekken we de voordelen van het dragen van kinderen.

 

 

TIPS EN KLIKS

 

 

 

TIPS:

 

Je doek kan bij aankoop (zeker als hij nieuw is) nogal stug zijn...ZACHT MAKEN kan op verschillende manier:

• Vingerhaken: door de wrijving die ontstaat bij het haken en weer lostrekken (vooral bij het lostrekken eigenlijk) wordt de doek zachter. Hoe je dit kan doen zie je hier.

• Doekdonut: zelfde als vingerhaken, het duurt langer, maar werk nog sneller! Hoe je dat voor elkaar krijgt vind je hier.

• Er op zitten in de zetel of er op slapen (leg hem eventueel onder je matrasovertrek) geven ook veel wrijving en maken je doek dus sneller zacht.

• Gebruik de schoolvakanties: De kinderen kunnen er mee spelen, of je kan je opgebouwde frustraties er zelf op loslaten zoals deze dame. En wees zelf lekker creatief: alles kan, een doek kan best wat hebben!

 

 

KLIKS:

 

Pleegzorg ligt ons persoonlijk zeer nauw aan het hart, daarom willen we alle ouders en kinderen die een moeilijke start maakten, maar nu samen aan een nieuw avontuur beginnen, ondersteunen. Pleegouders krijgen 50% korting bij een consult, maar ook ouders met een adoptiekindje kunnen van dit tarief genieten. Heb je misschien zelf nog een plekje vrij in je huis en in je hart, of wil je gewoon even kijken wat pleegzorg allemaal inhoudt, neem dan zeker een kijkje bij Pleegzorg Vlaanderen.