Weggeefconsult

Je kindje dichtbij en blij, wij helpen je op weg om lang en gelukkig te dragen. Met de juiste start ben je meteen goed op weg. Dragen kan je leren, maar bovenal moet je het gewoon veel doen!

 

 

 

 

STEUNENDE LEDEN DRAAGCONSULENTEN VLAANDEREN:

Wie steunend lid is van Draagconsulenten Vlaanderen krijgt 10% korting bij ons en erbovenop nog tal van andere voordelen.

 

VOOR PLEEGOUDERS/ADOPTIEOUDERS:

Ieder kind heeft recht op warmte, nabijheid, liefde en begrip, maar voor zij die een moeilijkere start maakten kan dragen een wereld van verschil betekenen. Omdat we pleegzorg een warm hart toedragen krijgen alle pleegouders 50% korting bij een consult, ook ouders met een adoptiekindje kunnen van dit tarief genieten.

 

VOOR OUDERS VAN EEN KIND MET HEUPDYSPLASIE:

Je kleintje op een ergonomische manier dragen kan bijdragen tot een betere heupontwikkeling. Als je kind tot een risicogroep behoord, overleg dan steeds met je arts voor je gaat dragen. Je kan bij Draagzolder ook terecht om te oefenen met een pop MET spreidmiddel. We bieden je de mogelijkheid het knopen in de vingers te krijgen met een pop met CAMPSPREIDER of PAVLIKBANDAGE.

 

ALS KADOOTJE:

Iemand zwanger, net bevallen of heb je een mama/papa/grootouder/...die je graag het plezier van dragen wil laten ontdekken: waarom geef je eens geen consult cadeau?!

Jij kiest iemand waarmee je wat draagwarmte wil delen, je kiest een consult dat bij hen past (of een bedrag dat ze hier mogen komen opdoen) en wij doen de rest! Een mooie bon in een vrolijke verpakking zorgt voor wat extra feestvreugde bij je volgende bezoekje...

 

 

Wil je genieten van één van de aanbiedingen, vermeld dit dan zeker wanneer je contact opneemt via mail of telefoon.